Ismejeriet

Hos Mermaid’s  i Svaneke serverer vi traditionel flødeis med nostalgi. I ismejeriet bruger vi både lokale råvarer og ingredienser fra fjerne himmelstrøg. Du kan vælge mellem masser af cremet flødeis, sød og saftig sorbet med klassiske bær og frugter eller eksotiske varianter fra alverdens lande.

Kærlighed og gode råvarer

Vi er dedikerede og ambitiøse. Vi vil lave den ubestridt bedste og mest smagsintense is. Alt for ofte får vi serveret is der ikke smager nok af det den giver sig ud for. Vi mener at citron-is skal smage af citron – og må gerne få mundvandet til at flyde. Butter-pecan skal smage af smør og pecan-nødder og chokolade-is skal være intens og mørk og fyldt med chokolade.

Verdens bedste vanilje

Vaniljeisen er alle ismestres reference. Prøv vores rene og uforfalskede Haiti-vanilje med store, fede og smagfulde vaniljekorn. Vi bruger vanilje som vi køber direkte fra en mindre plantage på Tahiti i Fransk Polynesien – og vi tør uden at tøve kalde det verdens bedste vanilje.

Den bedste kaffe i hele Postgade

Vi serverer måske byens bedste kaffe. Bønnerne er fra et af landets førende kafferisterier, der altid leverer udsøgt kvalitet. Prøv fx vores perfekt serverede cappuccino med dobbelt skud espresso – eller affogato, der er vaniljeis overhældt med friskbrygget espresso.

Tilbud til lejrskoler – og andre interesserede

Er du med skoleklassen på Bornholm? Har I lyst til en anderledes fysik, matematik, biologi, kemi og madlavningstime? Måske kombineret med iskolde smagsprøver direkte fra ismesterens ismaskine? Så kom og lær at lave is!

Lær nogle af hemmelighederne bag god is. Hvad skal der til for at lave god is? Ismesteren indvier jer i kunsten at lave is. Efter en time i selskab med ismejeristen får eleverne en god forståelse for hvordan man laver is – og masser af ideer til at lave bedre is i eget køkken:

Fysik & kemi: Hvordan laver man kulde. Kan man blande vand og fedt? Hvorfor krystalliserer is? Hvordan undgår man iskrystaller?

Sensorik: Hvad er forskellen på vanilje og vanillin? Hvorfor er lakrids ikke bare lakrids? Salt i det søde køkken?

Matematik: Lær fx at udregne fedtprocent, sukkerindhold og luftindhold i din yndlingsis.

Virksomhedsbesøg og mini-undervisning er gratis for grupper. Husk at reservere jeres besøg i god tid på 56 49 37 40 eller info@mermaids.dk