Socialt ansvar

Mermaid’s er som alle andre en del af samfundet omkring os – både i vores skønne købstad og det bornholmske erhvervsliv og verden generelt.

Sponsorater

Vi sponserer både lokal foreninger og organisationer og arrangementer i det ganske land. Vi foretrækker skriftlige henvendelser om sponsorater.

Vi vil så vidt det er muligt gerne hjælpe med produkter til velgørende arrangementer, der har til formål at hjælpe andre. Vi støtter hovedsagligt arrangementer, hvor der er fokus på bæredygtighed, sociale tiltag for samfundets svage grupper eller uddannelse og kunstnerisk udfoldelse for unge.

Send os en kort beskrivelse af arrangementet, hvad er formålet og hvem er målgruppen hjælper. Vi støtter ikke med penge, men udelukkende med vores produkter.

Da vi modtager en hel del forespørgsler, kan vi desværre ikke love donation til alle.

Hvis I får produkter accepterer I samtidig at vi må fortælle andre om vores donationer. Enten her på hjemmesiden, på sociale medier eller i øvrig kommunikation.

 

Havfruens rette element

Og som noget helt konkret er vores fokus havet omkring os – både her i Østersøen og alverdens oceaner.

Derfor sender vi hvert år en del af virksomhedens omsætning til en organisation der arbejder for at sætte fokus på arbejdet med at sikre den blå planet.

I 2014 yder vi støtte til The Safina Center (Blue Ocean Institute).